El passat 7 de novembre es va iniciar el projecte “IMPULS JOVE SANT JOSEP II” amb la contractació de 2 joves amb titulacions universitàries de grau.

Aquest projecte, impulsat per l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, s’emmarca dins el programa SOIB JOVE – QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2018, finançat amb fons del SOIB  i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020.

Les contractacions que tenen una durada de 12 mesos mitjançant un contracte de pràctiques, permetran a les joves incorporacions tenir l’oportunitat d’iniciar la seva experiència professional a l’Ajuntament de Sant Josep en les àrees d’Educació i Esports.

En l’àrea d’Educació les tasques que es duran a terme dins aquest projecte seran les d’impuls de la creació del Consell de Participació Infantojuvenil i l’elaboració de material didàctic sobre Sant Josep i el funcionament de l’Ajuntament per als centres educatius del municipi.

D’altra banda, en l’àrea d’Esports s’impulsaran campanyes de conscienciació i foment d’hàbits adequats (saludables, d’igualtat de gènere i d’esportivitat) tant a l’esport en edat escolar com a l’esport en general al municipi de Sant Josep de sa Talaia.