L’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia va posar en marxa el segon programa de formació en administració anomenat T’Atenem Sant Josep II.

L’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep ha donat a conèixer aquest migdia el nou programa SOIB Jove Formació i Ocupació, que l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia va posar en marxa el passat 28 de març sota el títol T’Atenem Sant Josep II. Aquest programa està finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Els 10 participants d’aquest programa de garantia juvenil, que té una durada de 12 mesos, rebran 390 hores de formació del certificat de professionalitat Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, combinades amb 930 hores d’experiència professional remunerada. L’alumnat també es formarà en anglès nivells A1 i A2, amb 150 hores de formació per cada nivell i comptaran amb 25 hores de formació en l’especialitat d’informàtica i internet, 20 hores de sensibilització en igualtat d’oportunitats i 15 hores de Inserció laboral i tècniques de recerca de feina.

L’objectiu d’aquest programa és augmentar les possibilitats d’inserció dels participants i respondre a les necessitats del mercat de treball millorant les aptituds i competències professionals de l’alumnat treballador fent especial èmfasi en la formació d’operacions d’auxiliar administratiu, professió amb gran nombre de sortides professionals, i reforçat amb l’idioma d’anglès per ser un perfil professional molt més atractiu en funcions d’atenció al públic.

Aquesta és la segona vegada que l’Ajuntament de Sant Josep desenvolupa aquest programa per a joves millorant la qualitat de l’oferta dels serveis i activitats municipals ajudant a agilitzar la gestió documental i reforçant l’atenció al públic als diferents departaments de l’ajuntament, que a la vegada, forma joves competents per realitzar tasques administratives.