🆕 ENAIRE convoca proceso de selección de personal para Bolsa de empleo niveles D:👩‍🔬 Técnico de Mantenimiento, Operaciones, Informática, Apoyo Logístico, Comunicaciones, AIS/NOF y Calibración 👨‍🔧➡️ Toda la info en http://empleo.enaire.es #SoyENAIRE

Publicada por ENAIRE en Jueves, 25 de julio de 2019

 

ENAIRE (el gestor de navegació aèria d’Espanya), ha convocat un procés de selecció de personal per a la constitució de Borses de Candidats/as en Reserva (nivells D), a fi de cobrir futures necessitats de contractació de caràcter fix i/o temporal en els diferents Centres de Treball de l’Entitat.

Data Inici de Publicació: 25/07/2019
Termini d’inscripció: Des del 26/07/2019 fins al 24/08/2019

Si vols formar part del procés, pots obtenir tota la informació relativa a la convocatòria a Bases i documentació