L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia repartirà uns 7.000 díptics informatius on s’alerta als turistes dels perills que suposen els productes que ofereix la venda ambulant i de la nul·la protecció dels compradors davant de qualsevol frau o defecte que pateixin.

Aquests fullets, que s’ha promogut des de la regidoria de turisme juntament amb la regidoria d’activitats econòmiques, es podran trobar a les Oficines d’Informació Turística de Platja d’en Bossa, Sant Josep i Cala de Bou, a més de a diversos establiments hotelers del municipi. Si regentes algun establiment i / o comerç, pots posar-te en contacte amb nosaltres i et farem arribar aquests fullets informatius, per telèfon 871 036 151 o bé per correu electrònic a comerc@santjosep.org

El regidor de Turisme de Sant Josep, Vicente Roselló, ens recordava que “la compra als venedors ambulants perjudica a tots” igual que altres tipus d’intrusisme com els taxis il·legals.

Descarregar fullet informatiu