Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep, hem organitzat amb la col·laboració de l’Institut d’Innovació Empresarial una jornada amb la finalitat de millorar i ampliar les capacitats, habilitats i la xarxa de contactes tant de les persones emprenedores com gestores de pimes i CEO .

El dia està dividit en 2 parts, el matí amb  una sessió més teòrica on tractarem les temàtiques de més actualitat en el món de l’empresa:  la responsabilitat social empresarial com a element diferenciador i tindrem la presentació de la Guia balear de comerç electrònic, una recopilació de tot el que s’ha de  plantejar una empresa o un emprenedor a l’hora d’obrir una botiga virtual i que a més es comptarà amb testimoniatges d’alguns negocis. La tarda la dedicarem a una sessió dinàmica de networking on podràs conèixer i fer contactes amb altres emprenedors i/o empreses per fer col·laboracions  o participar amb altres projectes.

Lloc de trobada: Sala de Plens de l’Ajuntament el proper 12 de setembre (c. Pere Escanellas, s/n)

Pots fer la inscripció en el següent enllaç: https://app.iempren.es/noticia/38/2019/jornada-sant-josep-en-xarxa-jornades-de-promocio-empresarial-i-networking

O per telèfon trucant al 871 036 151 o bé enviant correu a: comerc@santjosep.org

Et convidem a participar-hi.