Des de 1980, l’Organització Mundial del Turisme celebra el Dia Mundial del Turisme el dia “27 de setembre”. Aquesta data va ser triada com aquell dia en 1970, en què es van adoptar els Estatuts de l’Organització Mundial del Turisme.

Des de llavors, el tercer dijous del mes de setembre es celebra a l’illa d’Eivissa el “Dia del Turista”.

El nostre municipi disposa de nombrosos recursos turístics (naturals, paisatgístics, històrics, patrimonials, populars, culturals, gastronòmics,…) i com a ferramenta de dinamització trobem la seva projecció i en definitiva, la del nostre teixit empresarial.

Dins de les activitats que és desenvoluperan aquest Dia del Turista, es troba la de promoció turística, una activitat integrada per un conjunt d’accions i instruments que compleixen la funció d’afavorir els estímuls per al sorgiment i desenvolupament del desplaçament turístic.

Les activitats començaran el mateix dia 19 amb una recepció i benvinguda per part del regidor de turisme, Vicent Xavier Roselló Ribas, i personal del departament de turisme i continuaran els dies 20, 21 i 22 d’octubre. En el fullet trobareu tots els detalls.