La nova edició dels Premis Emprendedor XXI ja és aquí!

Arriba la 13a edició dels Premis Emprendedor XXI, una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, que té com a objectiu identificar, reconèixer, i acompanyar a les joves empreses amb major potencial de creixement. Aquests premis estan co-atorgats amb el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través d’ENISA a Espanya i Banc BPI a Portugal.

Els premis van dirigits a empreses tecnològiques i innovadores d’Espanya i Portugal, amb un elevat potencial de creixement, i inici d’activitat  posterior a l’1 de gener de 2016. Les candidatures es presentaran online des del 24 d’octubre fins al 4 de desembre de 2019.

Molt més que un Premi

Els Premis Emprendedor XXI atorguen 19 premis territorials amb una dotació econòmica de 5.000€, i 6 premis sectorials amb una dotació de 15.000€. Es guardonarà a les millors empreses dels sectors AgroFood (indústria agroalimentària), Health (salut), Sènior (serveis per a gent gran), Mobility (solucions de mobilitat), PropTech (serveis per al sector immobiliari) i Impact (projectes d’impacte social).

A més de la dotació econòmica, els Premis Emprendedor XXI permeten accedir a programes d’acompanyament d’alt nivell com el Ignite Fast Track a Cambridge o un programa en Silicon Valley que organitza Esade en col·laboració amb la Singularity University.

Els guanyadors sectorials tindran accés a un programa de mentoring amb l’acompanyament d’experts del grup CaixaBank.

Link per a accedir a la plataforma de registre de candidatures: www.emprendedorxxi.es