Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep de sa Talaia, et convidem al taller de formació de WhatsApp per a empreses, que pot ajudar-te a oferir assistència als teus clients i enviar-notificacions importants. Aquest curs tindrà lloc el pròxim dimecres 9 d’octubre des de les 10.0 0h fins a les 13.00 h.

Aquest curs et facilitarà les tècniques i els consells a seguir a l’hora de comunicar-se amb un client via WhatsApp. Així com els passos a seguir per convertir un compte en “el perfil empresa” així com altres opcions avançades de la pròpia aplicació. Amb l’aplicació de WhatsApp, les empreses poden interactuar fàcilment amb els seus clients mitjançant eines que els permeten automatitzar, ordenar i respondre missatges de forma ràpida.

Lloc de trobada: sala de plens de l’Ajuntament,

Formulari d’inscripció

Et convidem a participar-hi