Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep de sa Talaia, donem suport a  la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera que gràcies a la subvenció de la Direcció General de Comerç del Govern Balear, i com a pla pilot del programa Millora Punt de Venda desenvolupat per la Cambra de Comerç de Mallorca, ofereix la possibilitat de realitzar diagnòstics dels establiments comercials.

A vegades el comerciant vol millorar el seu establiment comercial i  no sap per on començar.

Aquests diagnòstics, finançats al 100% pel Govern Balear, tenen en compte diferents aspectes del negoci amb l’objectiu d’identificar els punts forts i febles del punt de venda per a aportar recomanacions per a la renovació i l’optimització del teu establiment.

Els consultors al càrrec són professionals en actiu, que desenvolupen aquest programa des de la seva primera convocatòria a Mallorca.

Durant aquest mes d’octubre i primera quinzena de novembre es realitzaran els diagnòstics sense cost per a l’establiment gràcies a la subvenció del Govern Balear.

Si ets un comerç que pots estar-hi interessat,  pots consultar els requisitos y condiciones,  i realitzar la inscripció abans del 22 d’octubre. Inscripció  amb el FORMULARIO que una vegada emplenat pot ser remès per email a camara@camaraibizayformentera.com o lliurat en paper a la seu c/ Historiador José Clapés, 4 1-4, de 08.00 a 15.00 hores.