Els teus clients troben correctament el teu negoci a Google Maps? Vols millorar el teu posicionament local a Google i Google Maps i augmentar la teva visibilitat? Informar els teus clients sobre el teu horari, serveis i novetats? Vols arribar a milers de persones que busquen serveis i compres?

L’àrea de comerç i empresa de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep és conscient que la transformació digital ja és aquí i hem de posar al dia les nostres PIME, petits comerços, empreses i negocis per seguir sent competitius, així com per incrementar el seu valor afegit. Per això us convidem al taller: “La importància de Google Maps per a les petites empreses locals”.

Una jornada que té la finalitat d’ajudar Els teus clients i futurs clients a trobar la teua petita empresa local a Google.

CONTINGUTS:

  • Què és Google My Business.
  • Afegir o reclamar una fitxa d’empresa.
  • Com verificar una empresa?.
  • El panell de control.

El taller tindrà lloc el dilluns 25 de novembre a les 17 hores a les dependències municipals de Sant Jordi.

Pots fer la inscripció emplenant el FORMULARI

O per telèfon trucant al 871 036 151 o bé enviant correu a: comerc@santjosep.org

Et convidem a participar-hi.