El depertament d’Innovació del Consell d’Eivissa impulsa un programa per a la transformació digital d’empreses i emprenedors

Es tracta d’un projecte de formació online adreçat a autònoms i comerços locals de l’illa d’Eivissa per ajudar a la seva transformació digital. Fins a 150 empreses de l’illa es podran beneficiar d’aquesta primera fase de la iniciativa, que començarà el proper 11 de maig i estarà dirigida per l’empresa Akammedia amb una durada aproximada de mes i mig.

El Programa Reinventa, que serà totalment gratuït, desenvoluparà diferents blocs formatius de continguts digitals de manera telemàtica, oferint tutories generals i personalitzades, per tal de facilitar el full de ruta necessari per que cada empresa tingui les màximes garanties de competitivitat al món digital.

Es farà especial èmfasi en la formació dels equips i en l’aplicació d’eines i processos relacionats amb  la recerca de feina digital, la creativitat i la innovació, xarxes socials, tècniques de venda, eines i formació pel teletreball, sistemes de reunions virtuals, tractament i seguretat de dades, reputació digital, estratègia de marca i posicionament a Google, entre d’altres.

Les empreses interessades en formar part d’aquest primer programa d’ajuda a la digitalització ja poden accedir a la web programareinventa.com per realitzar la seva inscripció o sol·licitar informació mitjançant el correu electrònic reinventa@akammedia.com.