Donats els esdeveniments i els imprevistos ocasionats a l’economia del nostre municipi per la crisi sanitària COVID-19. L’Ajuntament de Sant Josep i la Regidoria de Comerç i Indústria juntament amb l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep vol posar en valor i donar més visibilitat als nostres comerços i empreses a més de fer front a la nova realitat econòmica amb el projecte Online guiaempresarialdesantjosep.com.

La Guia Empresarial de Sant Josep té la finalitat de fer visible el teixit empresarial local a Internet. Aquesta eina gratuïta, vol donar a conèixer, tant a residents com a visitants, l’oferta comercial i empresarial del nostre municipi.

L’objectiu del projecte és renovar la imatge i actualitzar els continguts als nous temps digitals. Ubicar, gràcies a la geolocalització, cada establiment i crear una “fitxa” habilitada per a les empreses adherides, un lloc on aparegui informació general de cada empresa (adreça, breu descripció, activitat comercial, horari, xarxes socials,…

En el següent enllaç trobareu un formulari online on ens podeu fer arribar tota la informació actualitzada del vostre comerç i empresa: https://bit.ly/2xEf9lz

Us adjuntem un esbós en PDF de la nova imatge de la guia