L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia  i la Regidoria de Comerç i Indústria juntament amb l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep actualitza la Guia Empresarial virtual en la que es poden trobar més de 140 establiments del municipi amb un nou disseny i més informació de cada negoci.

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia manté el seu compromís amb la dinamització empresarial i econòmica del municipi amb una nova acció per tal de donar a conèixer la seva oferta comercial. Tot just s’acaba d’actualitzar la Guia Empresarial, una eina que permet conèixer més de 140 establiments i negocis de Sant Josep i a la que s’ha fet una completa revisió tant de disseny com dels continguts que ofereix, que es pot consultar a l’adreça https://guiaempresarialdesantjosep.com/.

Cal destacar que totes aquestes empreses apareixen a la Guia Empresarial de forma totalment gratuïta, «l’únic que han de fer és reomplir un formular-hi on han de detallar de la manera més concreta el seu sector d’activitat», ha destacat la regidora de Comerç, Pilar Ribas. Entre altres opcions, també poden afegir a la guia els enllaços que considerin als seus perfils en xarxes socials o al seu domini a Internet si és el cas, «de tal manera que els potencials clients puguin rebre més informació sobre els seus productes i serveis».

A més d’una actualització del seu aspecte visual més cridanera i atractiva, s’ha fet una feina intensa per posar al dia tant la informació que es presenta, amb la reorganització de les àrees de servei en que treballa cadascuna de les empreses que hi participen.
Aquesta eina permet donar a conèixer a un sol lloc totes les possibilitats comercials que ofereix el municipi amb una detallada ubicació de cada negoci per tal d’animar als visitants de la Guia «a comprar al comerç local i descobrir que pots trobar gairebé tot el que necessites molt a prop de casa teva», ha dit Ribas.

La regidora ha destacat la importància, «especialment en un moment com l’actual», de fer pinya en torn als negocis de proximitat i consumir-hi tot allò que es pugui. «La majoria de les nostres empreses són petites, però també són les que tenen la ocupació de millor qualitat i la riquesa que generen es queda aquí, amb el que això suposa per a tots en una època complicada com aquesta», ha recordat Ribas.

Altres accions que es posen en marxa aquests dies són la promoció del comerç local de Sant Josep a través d’un curtmetratge que explica amb una història ben divertida cóm al poble «es pot trobar de tot». És una proposta que tendrà continuïtat a altres indrets del municipi que es va iniciar abans de l’estat d’alerta i ara es reprèn un com arribada la nova normalitat.

Això sense oblidar que la regidoria última ja les bases que regiran els ajuts a autònoms i microempreses per compensar les pèrdues ocasionades per la crisi de la COVID-19, segons el conveni signat amb el Consell d’Eivissa que repartirà mig milió d’euros aportats al 50% entre totes dues administracions. «Tenim l’objectiu de poder començar a rebre sol·licituds abans que s’acabi junt», ha reiterat Ribas