A l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep donam suport al servei iemprèn de l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears), que posa en marxa una sèrie de jornades i tallers formatius en línia.

  1. Crowfunding i Crowlending: Altres fonts per finançar el teu projecte

El servei iemprèn de l’IDI posa en marxa un cicle de seminaris en línia sobre finançament participatiu, dirigit a persones emprenedores i empreses que necessitin liquidat per iniciar o fer un canvi de model de negoci. L’objectiu és donar a conèixer les diferents modalitats de finançament participatiu, com el crowdfunding i crowdlending, així com avantatges i desavantatges d’aquests sistemes. A més, també es tractarà l’accés i la comunicació del projecte.

Inscriu-te a les sessions:

Dimecres 17 de juny a les 10 h, via Hangouts Meet

Seminari en línia de finançament participatiu: crowdfunding i crowdlending [1]

Dijous 25 de juny a les 10 h, via Hangouts Meet

Seminari en línia sobre com fer una bona comunicació en un crowdfunding [2]

  1. Taller virtual: Emprendre per primera vegada. La realitat de ser emprenedor

En aquest taller virtual l’objectiu és determinar el propòsit professional de l’emprenedor. A més de identificar les competències clau per al desenvolupament del projecte. Així com l’ anàlisi de les situacions i fases per les quals passa un projecte: des de l’inici fins al moment en el qual es pot preveure el fracàs per poder reconduir-lo cap a l’èxit o al creixement.

Data: dimarts 23 de juny de 2020

Horari: de 16.30 a 18.30 h

Lloc: Virtual. Via Hangouts meet

Ponents: Ana Seijo, sòcia gerent del Coworking Wohaby, i Alejo Ecube, soci gerent de FDSA

Informa-te’n! 

  1. Cicle de conferències i tallers Inca Business

Cicle de conferències i tallers amb la finalitat d’apropar a la ciutadania la realitat del món empresarial i les últimes tendències en diferents camps com l’emprenedoria, el màrqueting o l’estratègia econòmica.

Els orientadors del programa iemprèn participaran en aquestes dues xerrades en directe al Canal de Youtube del l’Ajuntament d’Inca:

23/06 a les 20.00 h Anàlisi de les finances de les PIMES durant el COVID19. Amaia Salanueva. Formulari d’inscripció