Amb l’objectiu de donar suport al petit comerç, la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i amb la Societat Estatal Correus i Telègrafs (SASME), convoca la tercera edició del Concurs d’Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista, per tal de promoure el talent i la innovació i contribuir a generar solucions tecnològiques en el comerç minorista que serveixin per dinamitzar i modernitzar el petit comerç.

La defensa del petit comerç és un objectiu que requereix l’acció conjunta de tots els actors implicats: les administracions, les organitzacions de l’àmbit privat i la societat en el seu conjunt.

Entre els destinataris del concurs es troben principalment:

  • Professionals i empresaris del sector de comercial
  • Emprenedors, empreses emergents
  • Tècnics municipals de les àrees de modernització
  • Estudiants de grau de carreres tècniques o FP (informàtica, telecomunicacions, enginyeria i estudiants d’altres disciplines universitàries)
  • Desenvolupadors de programari, aplicacions informàtiques (apps.)

Les millors idees rebran un premi en metàl·lic i els guardonats tendran l’oportunitat de presentar els projectes durant l’acte de lliurament de premis.

Dotació econòmica del premi: 10.000 €.

S’adjunta la resolució de la convocatòria, que serà publicada al BOE pròximament. No obstant això, avançam la informació atès que el termini per a la presentació de projectes, en aquesta ocasió, serà sensiblement més curt: finalitza el 31 d’octubre de 2020.

BOE