El Departament d’Innovació del Consell Insular d’Eivissa impulsa una nova formació dins el programa REINVENTA: ‘Tècniques de venda per al petit comerç’. Aquesta formació és totalment gratuïta i s’adreça als petits comerços, emprenedors i emprenedores de l’illa d’Eivissa que vulguin aprofundir en estratègies de venda i en el coneixement del client per tal d’incrementar el negoci. REINVENTA té com a objectiu ajudar tota empresa o autònom a trobar el camí més ràpid cap a la transformació digital, fent especial èmfasi en la formació d’equips i cerca de les eines i processos adequats a cada cas.

El programa s’iniciarà el 17 de novembre i es desenvoluparà on-line al llarg de dos setmanes i amb seguiment personalitzat, combinant temari de caire més teòric amb casos pràctics per facilitar als participants l’adaptació del programa al negoci o sector específic.

Els blocs principals del temari d’aquest curs són:

—Motivació pròpia i del personal empleat

—Pensar com un client

—Màrqueting, modernització de sistemes de gestió, qualitat del servei i fidelització

—Estratègies per a la supervivència del petit comerç

—Actuar davant les objeccions o crítiques

—Innovació i necessitats digitals aplicades al petit comerç

Els interessats a participar-hi podeu fer la inscripció entrant a l’enllaç: https://akammedia.com/reinventaibiza/ i, per a més informació, podeu consultar el web https://akammedia.com/reinventaibiza/ o bé escriure un correu a info@akammedia.com