El Consell Insular d’Eivissa, conscient de les dificultats i els perjudicis que ha suposat la paralització de l’activitat econòmica a causa de la declaració, mitjançat el Real Decret 463/2020 de 14 de març, de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, està emprenent diverses mesures per a la reactivació econòmica de les persones autònomes i empreses de l’illa d’Eivissa.

Per aquest motiu, des de la institució insular s’està organitzant un Mercat Som Comerç per fomentar la venda de productes del petit i mitjà comerç de l’illa d’Eivissa de manera anticipada a les festes nadalenques, per tal de pal·liar els efectes de la pandèmia i dinamitzar la comercialització del sector.

Aquest mercadet tendrà lloc durant dos caps de setmana (5 i 6 de desembre, i 12 i 13 de desembre) al Recinte Firal d’Eivissa.

Per a més informació i reserva d’espais, els interessats en participar-hi, han de contactar al correu electrònic de patricia@fecoev.com  abans del 16 de novembre de 2020.
La participació en aquest mercadet serà gratuïta.

Per a més informació: comerc@santjosep.org 

Et convidem a participar-hi.