25.2 C
Sant Josep de sa Talaia
Diumenge, juny 23, 2024

Contacta

Home ENQUESTES La teva opinió ens importa

La teva opinió ens importa

Amb l’objectiu de detectar les necessitats formatives i laborals, conèixer la situació del comerç i de les empreses del municipi, per poder planificar i desenvolupar millor les nostres actuacions, des de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep hem elaborat les següents enquestes per saber de primera mà la vostra opinió.

NECESSITATS FORMATIVES DELS CIUTADANS/ES:

  • Des de l’Agència de Desenvolupament Local estem realitzant un estudi de necessitats formatives amb l’objectiu de conèixer els interessos de formació de la ciutadania – Anònima i dirigida als ciutadans i ciutadanes del municipi.  PiNXA AQUÍ PER EMPLENAR L’ENQUESTA.

NECESSITATS FORMATIVES EN L’EMPRESA:

  • A l’Agència de Desenvolupament Local realitzam un estudi de necessitats formatives amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones del municipi en col·laboració amb les empreses. PINXA AQUÍ PER EMPLENAR EL FORMULARI.