Dins de les estratègies encaminades a dinamitzar el nostre comerç, l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia participa en el Concurs d’Aparadors i Decoració Nadalenca, organitzat per la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera amb la finalitat de crear un ambient propici per a les compres d’aquestes dates tan assenyalades i per incentivar les compres dins del municipi i potenciar l’ambient nadalenc pels carrers de les diferents localitats.

Podran participar en el Concurs d’Aparadors de Nadal tots els establiments comercials del nostre municipi, qualsevol que sigui la seva activitat.

Aquells establiments que no comptin amb aparadors també podran participar ambientant i decorant l’entrada de l’establiment.

Per a la valoració dels aparadors es tindran en compte els següents aspectes: imaginació, originalitat, il·luminació, imatge comercial, presentació del producte i sensibilitat mediambiental.

La inscripció al concurs és gratuïta, simplement hauran d’emplenar el formulari en línia que per a aquesta finalitat s’ha creat i trametre per correu electrònic camaraibiza@gmail.com o per WhatsApp 608 86 28 31  una imatge de l’aparador amb el qual es concursa.

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, repartirà 200 € per cadascuna de les  següents categories:

    • Premi a l’esperit nadalenc + diploma
    • Premi a la creativitat + diploma
    • Premi eco + diploma

La novetat d’aquesta edició rau en el fet que, en comptes de premis en metàl·lic, es lliuraran vals per valor de 50 i 100 Euros bescanviables per productes dels establiments de cada municipi que hagin participat en el Concurs, amb la finalitat d’estimular l’economia circular en el nostre teixit comercial.

Data límit d’inscripció: 9 de desembre 12.00 hores

Per a més informació: comerc@santjosep.org o camaraibiza@gmail.com

Et convidem a participar-hi.