La Fundació Bit ha presentat una nova edició de la Guia balear de comerç electrònic. Pretén ser una ajuda tant per a aquelles persones que pensen obrir un comerç electrònic com per a les que necessiten digitalitzar els negocis tradicionals.

La publicació és ja la tercera edició d’aquesta guia, a la qual s’incorporen les darreres novetats i tendències quant a comerç electrònic i venda on-line. En aquesta nova edició s’hi han incorporat, per exemple, les principals xarxes socials utilitzades per a la comercialització, i nous mercats web i plataformes per a la venda on-line que també poden ser una alternativa a la botiga virtual pròpia.

A través d’aquesta guia, qualsevol persona interessada podrà saber on començar a vendre de forma fàcil i ràpida, què són les botigues virtuals i quines són les característiques i costos, així com els aspectes legals que s’han de tenir en compte abans d’obrir un negoci on-line, o quines eines tenim per al màrqueting digital, entre altres qüestions.