A l’Agència de Desenvolupament Local et convidam a participar en la campanya impulsada pel Consell Insular d’Eivissa, a través del seu Departament de Medi Rural i Marí, que ha llançat la campanya “Això sí que és Nadal”, per a fomentar el consum de producte local durant el Nadal a Eivissa 2020.

Descobreix els excel·lents productes nadalencs produïts i elaborats a l’illa: herbes, oli, pa, dolços, peix, patates, col, pollastre, ous, vi, salsa de Nadal, formatges, sobrassada…!

Comprant productes d’Eivissa, a més d’aportar sabor i autenticitat als nostres plats a base de productes exquisits i de gran qualitat, ajudes a conservar el paisatge i el territori, al mateix temps que dones suport a la feina dels petits productors i comerços de l’illa.

Els productes d’Eivissa els trobaràs en els comerços col·laboradors, i podràs  identificar-los per l’etiqueta i cartells de “Això sí que és Nadal”.