L’Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia, a través de la regidoria de Comerç, ha posat en marxa una campanya ‘Viu Sant Josep, compra al teu comerç’ per promocionar el consum de proximitat també durant les festes de Nadal, cap d’any i Reis. Aquesta campanya dóna 12 raons per comprar al comerç local de Sant Josep, una per cada mes del nou any, tal com apareix en els 2.000 calendaris que s’han repartit entre els botiguers del municipi per tal que els puguin obsequiar als seus clients. A més d’aquest material, també s’han editat 3.000 tríptics informatiius sobre la campanya, a més de pósters informatius per a promocionar el consum local i un centenar de llibretes.

«Amb aquesta campanya volem recordar a tots els vesins i vesines la importància de consumir al petit comerç de proximitat, perquè és el que genera i reparteix més riquesa i dóna vida a les nostres poblacions», ha explicat la regidora de Comerç, Pilar Ribas.

Ribas ha recordat que en aquest llarg període festiu «concentram moltes de les compres de l’any en productes de gran consum i és una bona època per confirmar que als nostres comerços hi ha de tot, i sovint a preus tan atractius com el que ens ofereixen les grans plataformes digitals. Comprar local té moltíssimes avantatges, a més del tracte proper i l’atenció individualitzada. Per exemple, tenim molt a prop de casa algú que ens podrà ajudar davant cap problema pugui sorgir amb les nostres compres».

El comerç local és de confiança i comprar-hi estalvia temps i diners, es destaca a la campanya, que també recorda que adquirir productes als negocis de proximitat és un exercici de consum responsable, «perquè és molt més sostenible que no la desmesurada factura ambiental de qualsevol adquisició que ens arribi per paqueteria, encara que no ens surti reflectit al tiquet, és un cost que haurà de pagar el planeta», assenyala Ribas.

El consum de proximitat és vital per a mantenir la vitalitat del nostre municipi i el seu progrés, a més del paper central que tenen els comerços tradicionals en la integració i el foment de l’esperit de comunitat. Amb un mes dedicat a cada una d’aquestes raons, l’Ajuntament segueix apostant pels petits negocis i botigues com a la millor manera de conservar una rica vida als carrers de Sant Josep.

Descarrega’t el calendari