El IDI i l’Empresa Nacional d’Innovació, ENISA organitzen el pròxim dia 23 de març una jornada en línia per a donar a conèixer les línies de finançament 2022, orientades a donar suport a projectes viables i innovadors, siguin de recent creació o consolidats.

Dirigida tant a les pròpies pimes com a aquells agents públics i privats que formen part de l’ecosistema emprenedor i innovador balear, la jornada es tancarà amb una taula rodona que ens acostarà a l’experiència, trajectòria i plans de futur de dues empreses finançades per ENISA.

Després de la jornada es realitzaran entrevistes tècniques individuals de ENISA amb persones interessades en les seves línies per a presentar dubte sobre els projectes. En cas de voler participar, ha de sol·licitar-se a iempren@idi.es.

Les línies de finançament ENISA donen suport financer a petites i mitjanes empreses que volen impulsar els seus projectes d’emprenedoria innovadora. Estan al costat de projectes empresarials viables a través d’una alternativa de finançament que permeti diversificar les fonts a les quals acudir, per això estan enfocats a fer costat a les petites i mitjanes empreses amb potencial de transformació, que apostin per l’emprenedoria i la innovació.

Inscripcions