El departament de Promoció Econòmica i Empresarial i Cooperació Municipal del Consell d’Eivissa, els cinc ajuntaments i la PIMEEF han presentat una nova edició de la campanya ‘Som Comerç’, amb la que els usuaris d’aquesta aplicació mòbil podran gaudir de vals descompte gratuits de 15 euros per fer servir en compres d’un mínim de 30€ a més de 180 establiments adherits a la promoció de tots els municipis.

«La pandèmia i la invasió d’Ucraïna han provocat una crisi econòmica sense precedents, que fa necessaris impulsos al nostre teixit comercial. Amb aquest context ajuntaments, Pimeef i Consell, des del marc de la unió i col·laboració, presentem una campanya que ha d’enfortir el nostre teixit comercial»

Pel que fa la promoció hi ha més de 180 comerços adherits i més de 3.000 usuaris enregistrats i romandrà activa entre el 28 de març i el 16 d’abril (tots dos dies inclosos) i caldrà enregistrar-se o identificar-se amb el compte propi de Som Comerç Eivissa i activa el bonus en aquell municipi a on se’n vulgui fer ús (que no necessariament ha de ser el de residència). En el moment de compra només bastarà amb indicar el número de DNI o NIE per tal que el comerç validi el descompte. Enguany, com a novetat, es podrà disposar d’un segon bonus de 15€ si es fa una compra superior a 60€ i si encara hi ha disponibilitat de bonificacions. Els val s descompte caducaran una vegada hagi acabat la promoció.

Per a més informació: https://somcomerçeivissa.es/