Les idees innovadores que desitgin participar en Connect’*Up 2022, el programa d’emprenedoria balear, encara són a temps. La web estarà habilitada fins al diumenge 23 d’octubre per a recepcionar els projectes innovadors. Connect’*Up és el programa que incentiva i fomenta el talent emprenedor de Balears i torna per cinquè any consecutiu per a seguir #EmpoderandoPersonas.

La iniciativa, organitzada pel Grup Serra i patrocinada per CaixaBank, compta amb el suport de més de 40 empreses, institucions i entitats que fan que el programa es converteixi en un referent d’emprenedoria balear.

Les oportunitats de Connect’Up

– Des que es va iniciar el programa en 2018 són moltes les empreses i start ups que han tirat endavant malgrat les dificultats i circumstàncies de cada moment gràcies al suport de Connect’Up.

– Compta amb un distingit programa de formació i mentoring destinat a fortalacer les habilitats i competències dels participants i fa créixer els projectes i idees innovadores de startups i empreses.—Hards Skills: Desenvolupo modular per a establir les bases de creació d’una start up (categoria Start) o projecte d’innovació per a la seva implantació en una empresa de més de 3 anys (categoria Grow).

– Soft Skills: Millora de les habilitats interpersonals, de comunicació, lideratge, autoconeixement, etc per a millorar l’acompliment professional dels membres de cada projecte.

Es tracta de tallers formatius destinats a reforçar les aptituds personals, interpersonals i de coneixement. Entre elles destaca la preparació i estructuració del Deck Inversor i les competències d’oratòria i comunicació verbal i no verbal, amb l’objectiu de desenvolupar de manera òptima i destacable la prova del Elevator pitch, element fonamental de la final i determinant per a l’obtenció de premis.

– Com en la passada edició, es comptarà amb el suport de 14 mentors individuals per a cadascun dels projectes i idees innovadors. La seva principal missió és secundar, aconsellar i donar suport des de les seves experiències i fer créixer cada projecte.

– Connect’Up 2022, torna a desplegar un ampli elenc de formadors a la disposició dels finalistes de la V edició. Grans professionals de diferents àrees posen els seus coneixements i mestratge a la disposició del programa d’emprenedoria.

– Connect’Up, no sols incentiva i promou la innovació, sinó que connecta als emprendores per a crear sinergies col·laboratives i llaços d’unió on es complementen els uns amb els altres.

– El temps de descompte per a inscriure els projectes innovadors ja s’ha iniciat. El 23 d’octubre finalitza el termini per a rebre les idees negocis.  https://www.connectup.es/