Què són els Premis EmprènXXI?

Són l’impuls que li cal a la teva empresa, perquè et permetrà créixer i assolir les teves metes. Volen premiar el talent i la capacitat d’oferir resposta als reptes del demà, per això busquen startups potents com la teva i les ajuden a arribar més lluny.

Els Premis EmprènXXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, i estan coatorgats amb Enisa a Espanya i amb Banco BPI a Portugal.

Qui hi pot participar?

Els Premis EmprènXXI estan dirigits a empreses de base tecnològica i digital que destaquen per la seva capacitat d’innovació i el seu alt potencial de creixement. Volen que la teva idea formi part del canvi futur, per això t’oferim dues àmplies categories en què podràs presentar-te si la teva startup compleix els requisits que es defineixen a continuació.

Cada vegada ets més a prop d’aconseguir l’impuls que necessita el teu projecte. Perquè a més de la visibilitat, reconeixement i accés a contactes de referència, les empreses guanyadores obtenen premis en metàl·lic i accions d’acompanyament internacionals. La teva startup pot ser una de les 35 guanyadores!

Per a més informació https://www.emprendedorxxi.es/ca