L’Associació de Centres Promotors de l’Excel·lència CEX convoca una nova edició dels Premis CEX, amb el propòsit de contribuir a l’intercanvi de bones pràctiques de gestió entre les empreses i altres organitzacions. En aquesta edició, els candidats hauran d’acreditar una bona pràctica en el seu model de gestió, amb resultats mesurables i rellevants relacionats amb la neutralitat climàtica, especialment amb la descarbonització i la transició energètica de les seves operacions.

Dates i documentació

– El termini per a les inscripcions als Premis acaba el 31 de març de 2023.

– La selecció dels finalistes serà l’11 de maig de 2023.

– L’exposició dels finalistes i la decisió del jurat tindrà lloc al juny a Castella i Lleó.

Inscripcions

Bases

L’Associació CEX reuneix els principals centres promotors de l’excel·lència públics i privats d’Espanya, i té com a objectiu potenciar el desenvolupament de la cultura de la qualitat i de la innovació en la gestió empresarial. Cada any organitza els Premis CEX de diferent temàtica però amb un mateix objectiu: contribuir a l’intercanvi de bones pràctiques de gestió entre empreses i organitzacions.