La Direcció General d’Innovació organitza una jornada de presentació del Programa Factoria d’Innovació el proper 27 de febrer a les 12h a la seu de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica a Palma, i que serà retransmesa en directe.

Factoria d’Innovació és un programa promogut per la Direcció General d’Innovació, que compta amb el suport de FI Group, inclòs dins el Programa Operatiu FEDER 2021-2027, que té com a objectiu desenvolupar activitats de foment de la innovació en empreses de les Illes Balears, que inclouen serveis de consultoria individualitzada i formació, tant en matèria d’innovació com de R+D+I. Aquest programa pretén proporcionar serveis i formació gratuïtament a més de 200 empreses fins a la cloenda del programa a finals del 2024.

Aquesta jornada està orientada a donar visibilitat a les empreses de les diferents accions i serveis gratuïts que la Factoria d’Innovació els hi ofereix. Aquestes accions aniran, des de formació i serveis de suport a la implantació de normes oficials de certificació en innovació (UNE 166.001, de Projectes de R+D+I, UNE 166.002, de sistemes de Gestió de la R+D+I, EA0047 de Pime Innovadora, o equivalents), a diagnòstics d’innovació i estructuració de plans d’actuació en innovació, i formació específica per a la gestió de projectes de
R+D+I.

Si vols impulsar la innovació a la teva empresa, aquesta es la teva oportunitat.

Inscripcions:
https://es.fi-group.com/agenda/jornada-de-presentacion-factoria-dinnovacio/

*Hi ha dues modalitats d’inscripció, per l’assistència presencial, i per l’assistència virtual amb possibilitat d’intervenir amb dubtes i preguntes.

Data i ubicació:
Dilluns 27 de febrer de 2023, a les 12 hores.
Sala d’actes de la seu de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors
Productius i Memòria Democràtica. Plaça de Son Castelló, 1 (Palma).

Aquest/a actuació/projecte podrà ser objecte de cofinançament en un 60% amb càrrec al Programa Operatiu FEDER 2021-2027 de les Illes Balears Retransmissió en directe per internet (s’enviarà el link als inscrits en modalitat d’assistència virtual amb anterioritat a la jornada).

Agenda:
11h40 – Recepció assistents
12h00 – Benvinguda institucional
• Juan Pedro Yllanes (Conseller de Transició Energètica, Sectors Productius
i Memòria Democràtica del Govern de les Illes Balears)
12h15 – La innovació empresarial a les Illes Balears
• Aitor Morrás Alzugaray (Director General d’Innovació del Govern de les
Illes Balears
12h35 – Serveis i activitats de la Factoria d’Innovació
• Jordi Hurtado, Gifré Cid i Patricia Moreno (FI Group)
13h20 – Procés de selecció i candidatures per la Factoria d’Innovació
• Jordi Hurtado (FI Group)
13h30 – Dubtes i preguntes
13h50 – Fi de la jornada

Per més informació: factoriainnovacio@fi-group.com