Què és el programa SOIB Recerca i Innovació?

SOIB Recerca i Innovació és un programa per a contractar persones joves, desocupades majors de 16 i menors de 30 anys, per desenvolupar i executar les funcions, tasques i iniciatives de recerca i innovació a la Universitat de les Illes Balears (UIB), a l’Institut Menorquí d’Estudis (IME) o a l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

Objecte del programa

Aquest programa pretén donar suport operatiu a l’objectiu estratègic de millorar l’ocupabilitat de les persones joves. Té com a finalitat contractar persones joves majors de 16 i menors de 30 anys com a personal d’investigació, tecnològic, tècnic i altres perfils professionals en R+D+I, així com, si escau, personal de suport a la recerca, en organismes públics o privats d’investigació i difusió de coneixement, universitats,…

Per a més informació
https://soib.es/informacio-i-ofertes-soib-recerca-i-innovacio-2022-2025/