L’Espai Accelera s’adreça a PIMES de les Illes Balears que vulguin iniciar projectes d’R+D+I per desenvolupar nous productes, serveis o processos productius i que es puguin beneficiar del coneixement existent a la comunitat universitària.

L’objectiu de la convocatòria, és finançar parcialment projectes empresarials d’R+D+I mitjançant la col·laboració d’investigadors de la UIB, a través d’activitats de consultoria científica experta i/o activitats de recerca i desenvolupament. D’aquesta manera, es pretén impulsar la transferència de coneixement generat en l’àmbit universitari i ajudar a la innovació del teixit empresarial des de la UIB.

Les PIMES interessades a participar-hi hauran de presentar una proposta d’R+D+I definint el producte, servei i/o problemàtica existent que es pretén resoldre, així com les necessitats de col·laboració amb la UIB. Aquelles propostes admeses participaran en sessions de networking amb personal investigador de la UIB amb l’objectiu de trobar experts que tenen els coneixements i disponibilitat per col·laborar en el seu projecte.
Una vegada s’hagi identificat l’equip investigador que podria dur a terme la proposta, serà aquest que haurà de presentar la proposta de col·laboració amb les tasques, duració i pressupost corresponent.

La Comissió Avaluadora valorarà les propostes presentades per part de les PIMES i les propostes de col·laboració per part de l’equip investigador i decidirà quins seran els projectes que podran gaudir de consultoria científica experta o finançament per dur a terme activitats d’R+D per part d’investigadors de la UIB.

Per complementar-ho, es proporcionaran una sèrie de càpsules formatives amb temàtiques relacionades amb la innovació. Per a més informació https://fueib.org/ca/innova/666/que-es

En cas de dubtes podeu contactar amb l’OTRI enviant un correu electrònic a accelera@fueib.org.