Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Balears. Si vols emprendre un negoci sense començar de zero o vols fer créixer la teva empresa comprant-ne una altra, informa-te’n.

Vols emprendre un negoci sense començar de zero?
Reempresa ofereix un mercat de negocis que cerquen un relleu empresarial en el qual podràs triar l’empresa que millor s’adapta a tu. Suposa una oportunitat per a les persones que volen iniciar un projecte empresarial.

A través del programa, rebràs acompanyament personalitzat com formació, revisió del pla d’empresa i cerca de finançament. Si vols rebre el butlletí de les empreses que cerquen relleu apunta’t al programa Reempresa.

Estàs pensant a vendre el teu negoci?
Reempresa és molt més que un traspàs. Posa al teu abast tots els mecanismes i les eines per facilitar la continuïtat del teu negoci a través de la transmissió a una persona emprenedora. El programa t’ofereix assessorament per garantir la cessió del teu negoci.
Si vols accedir a aquest mercat de compravenda d’empreses de les Illes Balears, l’IDI t’ofereix el programa Reempresa, un model innovador d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat del negoci.

Els tècnics de Reempresa ofereixen a les dues parts un assessorament d’intermediació gratuït, personalitzat, neutral i confidencial.

 

Actualment a Balears tenim aquestes empreses que cerquen un relleu:

Marketplace