El Departament de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha obert el període per a participar en el seu concurs ‘Millor Projecte Emprenedor’, el qual forma part del Fòrum d’Emprenedors Ingenion impulsat pel Consistori i que enguany arriba a la seva novena edició. Després de les inscripcions, que finalitzen el 20 d’octubre; es triaran fins a 12 finalistes que hauran de presentar les seves propostes en el propi Fòrum, els dies 9 i 10 de novembre.

L’objectiu d’aquest concurs és el de reconèixer i donar un impuls a propostes originals i estimulants de posada en marxa d’empreses viables que ajudin a desenvolupar el teixit productiu de l’illa d’Eivissa i, amb el seu desenvolupament, a generar ocupació.

Per a poder participar, les empreses o projectes empresarials hauran de trobar-se en els 3 primers anys de vida (des del seu inici o constitució), ser emprenedors empadronats a l’illa o empreses amb seu fiscal en aquesta.

Entre els tres guanyadors es repartiran 5.000 euros en metàl·lic en premis (1.000 més que l’any passat), en els quals col·laboren també La Sirena i Marina Santa Eulalia, així com períodes d’assessorament gratuït (valorats en altres 800 euros) en col·laboració amb la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera (Pimeef).

Per a proposar la seva candidatura, els interessats han de realitzar un vídeo, amb la millor qualitat possible i amb 2 minuts i 30 segons de durada màxima en format horitzontal. En l’enregistrament han de descriure el seu projecte, les seves possibilitats de rendibilitat i el jurat, a més, analitzarà altres variables com la contribució a la millora del teixit productiu o la creativitat i innovació.

Per a qualsevol consulta sobre aquests concursos es pot contactar amb el departament d’Ocupació telefonant al 971319053 o bé enviant un mail a: ingenion@santaeularia.com

IV Concurs INGENION