Innsomnia i WDNA presenten el programa Acelera Startups a l’ecosistema innovador i emprenedor de Balears.

Arrenca el programa ‘Accelera Startups’ a Balears, una iniciativa del Ministerio de Indústria, Comerç i Turisme i de la Fundació EOI en el marc del Pla de Recuperació i Resiliència del Govern d’Espanya, amb la seva presentació a l’ecosistema innovador i emprenedor de Balears al ParcBit de Palma (Parc balear d’innovació tecnològica). Es tracta d’un programa formatiu one-to-one i gratuït -és finançat íntegrament pels fons Next Generation UE-, que canalitza la EOI a nivell nacional i que ha desenvolupat Innsomnia, una de les principals acceleradores i creadores d’ecosistemes digitals d’Espanya, mitjançant el qual es pretén beneficiar a més de 100 startups de Balears perquè creixin i consolidin les seves àrees més estratègiques de la mà d’experts en aquest sector, com és la companyia mallorquina Wireless DNA.

Durant els cinc mesos que dura el programa, un destacat panell de mentors realitzaran l’acompanyament constant a totes les organitzacions. Consta de tres fases: una primera dedicada a la formació, on es podrà conèixer el marc per a poder adquirir les habilitats empresarials necessàries dins del sector de cada organització; acceleració, fase en la qual l’acompanyament serà constant per a poder arribar al següent nivell empresarial i finalment, la cerca de finançament i connexió empresarial, on s’assentaran els vincles amb el teixit empresarial.