La consellera del Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, María Fajarnés, juntament amb el regidor de Promoció Empresarial de l’Ajuntament de Sant Josep, Esteban Marí, han presentat aquest dimecres el Mercat Ecològic, local i d’Artesania d’Eivissa que se celebrarà dissabte que ve 6 d’abril a Sant Josep, davant del Consistori, amb motiu de la commemoració dels Dies Europeus de l’Artesania.

El mercat obrirà a les 10.30 hores del matí i romandrà obert fins a les 18 hores. Comptarà amb un total de 39 artesans distribuïts en 200 metres quadrats de fira. A les 11 hores tindrà lloc la inauguració amb ball pagès a càrrec de la Colla de Sant Josep. De 12 a 14 hores hi haurà un taller gratuït de mini agulles de pit amb Yolanda Costa i de 16 a 18 hores hi haurà un taller d’aquarel·la amb Margarita Juan.