La 1a Tinent d’Alcalde i regidora de Treball i Formació, Paquita Ribas, ha lliurat aquesta setmana els diplomes de participació a l’alumnat del Programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ, que compta amb el  finançament del fons del SOIB mitjançant Conferència Sectorial. Es Romaní  VII ha estat impulsat des de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep.

Acompanyada de la directora i de la monitora del programa, Pquita Ribas, ha agraït la participació i treball de les persones que han finalitzat amb èxit la que ha estat la 7a edició de Es Romaní. La regidora ha desitjat a l’alumnat un bon futur laboral i ha recordat que iniciatives com aquesta cerquen millorar les competències professionals i les aptituds de les persones que hi participen, alhora que es duen a terme projectes d’interès general afavorint la reinserció en el món laboral de persones desocupades al mateix temps que s’ofereix una formació qualificada i diferenciada respecte de la resta de persones treballadores del sector que, en la majoria dels casos, no tenen titulació.