Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep volem que el teu comerç llueixi aquest nadal, i, et convidam a participar en el Taller Formatiu “Fes brillar el teu comerç per Nadal”,  que tindrà lloc els dia 30 de novembre de 10 a 14h, a la sala de plens de l’Ajuntament.

Aquest taller et permetrà tenir els coneixements que t’ajudaran a promocionar el teu Taller Formatiu: Per Nadal, fes brillar el teu comerçcomerç per Nadal. T’ensenyarem a millorar l’aparador per crear un espai nadalenc més atractiu, aprendràs a fer una paqueteria més divertida i atractiva, a crear un espai dins la teua botiga on l’exposició del producte sigui més atractiu i a conceptualitzar i homogeneïtzar la campanya de nadal.

Aquest taller trindrà lloc el proper 30 de novembre de 10 a 14h a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

PER A  MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PODEU TELEFONAR AL  871 036 151 o ENVIAR UN CORREU A: comerc@santjosep.org

ESPERAM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!