Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep de sa Talaia, et convidam a la formació gratuïtaPRL OBRA DE PALETA”, que tindrà lloc del 3 al 5 de desembre de 8.00 h fins a 15.00 h a la sala polivalent de les dependències municipals de Sant Jordi.

La formació que et presentam et permetrà obtenir la Targeta Professional de la Construcció (TPC)

L’únic requisit és que la inscripció ha de ser presencial, i *Si estàs treballant hauràs de presentar el teu contracte de treball i DNI. *Si estàs en situació d’atur hauràs de presentar la targeta de demandant d’ocupació i el DNI.

Per fer la inscripció o demanar més informació: Fundació Laboral de la Construcció, C/ Pere de Portugal, 11 Entresòl 5 – 6 – 7. – 07800 Eivissa – Telèfon 971 192 873

O al correu de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep: comerc@santjosep.org

 

ESPERAM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!