Un espai de reflexió i debat en relació a les polítiques i estratègies vinculades al foment del comerç i l’activitat econòmica i turística a Sant Josep i els seus diferents nuclis. A més de tot allò que li és propi com és el món de l’associacionisme, les sinèrgies econòmiques, etc.

El teixit econòmic és, sens dubte, un dels sectors productius més importants dels municipis. L’ activitat comercial urbana que s’hi genera és un dels motors d’ocupació i de riquesa més importants dins d’una ciutat

Al mateix temps, elements com l’associacionisme, la col·laboració publicoprivada,… resulten imprescindibles per a elaborar estratègies de comerç i activitat urbana amb garanties d’un millor funcionament.  És en aquest marc on l’Ajuntament de Sant Josep de la Talaia es planteja fer un pas endavant i impulsar unes jornades sobre l’activitat econòmica, comercial i turística al municipi.

RESUM DEL PROGRAMA: 

Primera part: Relats sobre activitat comercial

Segona part: L’àrea de pensament “Activitat econòmica, comercial i turística a Sant Josep de la Talaia: reptes de futur”

Capacitat limitada.

Serà necessària inscripció prèvia a través del correu electrònic comerc@santjosep.org o bé al telèfon 971 398 869