A l’auditori de Can Jeroni s’ha celebrat la jornada “Reptes de l’activitat econòmica a Sant Josep de sa Talaia”, organitzada per l’àrea de comerç de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

L’objectiu principal d’aquesta jornada, com ha explicat el  1r tinent d’alcalde, Ángel  Luís Guerrero, era  “crear un espai  de reflexió  i  debat amb relació  a les polítiques i  estratègies vinculades al foment del  comerç i  l’activitat econòmica i  turística a Sant Josep  i  els seus diferents nuclis” i tractar també l’associacionisme, les sinergies econòmiques, etc.

La jornada s’ha dividit en dues parts. Les primeres hores, Oriol Cesena, director de l’empresa Focalizza i Silvia Ramón-Cortés, experta en  comunicació  i  responsabilitat social i  exdirectora de comunicació  a l’empresa Danone han exposat a les persones assistents les seves visions i  experiències sobrel’activitat comercial

Rera la pausa ha tengut lloc una taula rodona, que ha comptat amb la participació de, a més de Cesana i Ramón-Cortés, la vicepresidenta 2a del consell d’Eivissa, Marta Díaz i  el  president de la PIMEEF, Alfonso Rojo per tractar els reptes de futur i  la direcció l’activitat econòmica, comercial i  turística a Sant Josep de sa Talaia. Tot seguit s’ha obert un torn de paraula que ha donat peu a un interessant debat amb el  públic assistent.

L’Alcalde, Josep  Marí Ribas, que ha pres la paraula per cloure aquesta I Jornada empresarial, ha volgut agraïr en especial  la prespencia de totes les persones que conformen el  teixit empresarial del  municipi josepí i  s’ha compromés a seguir treballant perquè l’Ajuntament continui  consolidant polítiques actives que enforteixin aquest motor d’economía i  riquesa social.