Des de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, volen d’una banda identificar les necessitats del sector COMERÇ i PRODUCTIU pel que fa a sistemes de protecció i solucions tecnològiques i de venda online, així com conèixer les empreses de Balears que poden oferir solucions per garantir la seguretat i la protecció dels negocis durant el retorn a l’activitat.

La plataforma COVID-19 del’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears) amplia l’oferta de productes i serveis d’empreses locals al sector del comerç, que es troba en període de reobertura. Fins ara, aquesta eina de col·laboració empresarial s’havia centrat en la trobada de solucions de protecció per al sector sanitari i la indústria davant de l’emergència provocada per la COVID-19. Ara, la plataforma es redirigeix per oferir material de protecció i altres tipus de solucions per a la represa de l’activitat dels sectors productius i de comerç, àmbit d’actuació de l’IDI.

Així, l’Espai IDI compta amb empreses que ofereixen equips de protecció i solucions de desinfecció per a les empreses, però també incorpora nous productes com plataformes de venda en línia per al comerç, empreses de noves tecnologies o consultores estratègiques i de comunicació.

L’objectiu de la plataforma de l’IDI és identificar tant les necessitats del diferents sectors, com les solucions que es poden oferir a curt termini per part de les empreses productores de Balears. L’IDI vol connectar les empreses i fer-les visibles. Així, a mesura que es reben les peticions i les ofertes a la plataforma, personal de l’IDI es posa en contacte i resol les diferents demandes.

Si teniu una empresa que pot aportar solucions o teniu una empresa que necessita equips de protecció i altres elements o solucions tecnològiques, emplenau aquest formulari.