Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep donant suport al departament de turisme, treballem per a garantir la seguretat quant al turisme i promoure l’economia aquest estiu.

Per a garantir la seguretat del viatger, el Ministeri ha publicat una Guia de bones pràctiques per a treballadors del sector turístic així com un document amb recomanacions per a l’obertura al públic de les platges i zones de bany comuns per a l’estiu 2020.

Aquesta guia de bones pràctiques pretén ser una eina de ajuda perquè les empreses centres de treball de sector turístic preparin les seves actuacions davant de la situació produïda pel coronavirus COVID-19.

El seu objectiu és assegurar l’activitat de les empreses i / o centres de treball i alhora, protegir la salut del seu personal i dels seus clients

Es podran realitzar activitats de turisme actiu i de naturalesa en grups de fins a 20 persones des de la Fase 2, havent de concertar-se aquestes activitats preferentment mitjançant cita prèvia. Augmentant l’aforament segons s’avanci de Fase. Tot això s’haurà de realitzar sempre dins de la mateixa província, ja que, en principi, no està previst que es permetin els viatges a diferents províncies fins que finalitzi la Fase III i, amb ella, el procés de transició cap a la nova normalitat.

Quant al turisme exterior, Turespaña continua promocionant en mercats exteriors el turisme espanyol, preparant-se per a l’eliminació de la quarantena de 14 dies imposada pel Govern a tot turista estranger a partir de l’1 de juliol.

Per a més informació sobre com realitzar un turisme més segur i de qualitat:

– Guia de bones pràctiques per al sector turístic –  https://bit.ly/3eiUJya

– Mesures exigides per la UEhttps://bit.ly/2TLi8AB