El Ministeri de Ciència i Innovació convoca els Premis Nacionals d’Innovació i de Disseny, el guardó més alt que s’atorga en l’àmbit nacional per distingir aquelles persones i entitats que han fet de la innovació un element indispensable en el desenvolupament de la seua estratègia professional i del seu creixement empresarial.

Aquests guardons reconeixen tant la innovació com el disseny com a factors essencials per a augmentar la competitivitat i el rendiment econòmic, així com per a aportar qualitat de vida als ciutadans. Amb ells es tracta així mateix de fomentar la cultura del disseny i la de la innovació a Espanya, tant en l’àmbit empresarial com en el conjunt de la societat en general.

Així mateix, premia els professionals i empreses que han contribuït significativament a l’increment del prestigi del disseny espanyol i les entitats que, incorporant-lo a la seua estratègia empresarial, han demostrat que el disseny és una potent palanca de la innovació i la competitivitat.

En aquesta edició es convoquen les següents modalitats:

Premi Nacional d’Innovació modalitat “Trajectòria Innovadora”

Premi Nacional d’Innovació modalitat “Gran Empresa”

Premi Nacional d’Innovació modalitat “Petita i Mitjana Empresa”

Premi Nacional de Disseny modalitat “Professionals”

Premi Nacional de Disseny modalitat “Empreses”

Premi Nacional de Disseny modalitat “Joves Dissenyadors”

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al 8 d’octubre de 2020.