El Consell Insular d’Eivissa, amb la col·laboració de la PIMEEF i tots els ajuntaments de l’illa, presenten la nova plataforma “Som Comerç Eivissa”, amb l’objectiu de realitzar campanyes de dinamització comercial en l’àmbit insular i donar suport a les promocions i noticies relacionades amb el comerç local de l’illa d’Eivissa.

Mitjançant aquesta eina digital es vol incentivar les compres al petit comerç i donar una ajuda a les famílies eivissenques, amb el llançament d’una campanya específica que pròximament posarà en circulació 5000 vals descompte per import de 10 €, per bescanviar en compres realitzades als comerços adherits per un import mínim de 30 €.

Aquesta campanya va adreçada al comerç local de l’illa d’Eivissa que realitzi l’activitat dins els grups de venda al detall i que compti com a mínim amb un establiment físic en algun dels municipis de l’illa. Podeu revisar tots els termes i detalls de les condicions de participació i d’ús d’aquesta plataforma en el mateix formulari d’adhesió que us facilitam a l’enllaç de més avall.

Si estau interessats a adherir el vostre negoci a aquesta campanya, només heu d’entrar a l’enllaç següent i omplir el formulari amb les dades d’alta del comerç. El termini per donar-vos d’alta serà del 10 al 16 de setembre.

Enllaç d’adhesió: https://eivissa.moneder.com/registre-comerciant.php