Dins les estratègies encaminades a dinamitzar el nostre comerç, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la Regidoria de Comerç, hi dona suport, participant en l’onzena edició de la Campanya de 6.000 € que organitza la PIMEFF per Nadal (encara que per participar-hi no és necessari ser soci de la PIMEFF) conjuntament amb el Consell d’Eivissa i els diferents ajuntaments de l’illa.

La campanya es basa en la confecció de 50.000 bitllets que porten impresos el logotip del comerç que va lliurar el premi l’any passat (HONDA IBIZA), en talonaris de 100 unitats cada un, al preu de 20 € (20 cèntims d’euro per bitllet), que cada establiment comercial que participi en la campanya regalarà als clients per les compres fetes superiors a 20 euros. Aquests bitllets portaran en el revers el nom i telèfon del client i es dipositaran en unes «bosses de tipus urna».

Aquesta campanya finalitza el 13 de gener de 2021 i el sorteig tendrà lloc el 15 de gener. L’afortunat/da haurà de gastar-se 200 euros en el comerç en el qual ha adquirit el bitllet guanyador i la resta dels diners en els diferents locals que participen en la campanya, amb un màxim de 600 euros per establiment. El dia de les compres serà el 22 de gener de 2021.

Amb la teua col·laboració, l’agraciat pot ser un dels teus clients.

Per a més informació, comerc@santjosep.org o info@pimeef.com. Anima’t i participa-hi.