La Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera juntament amb els Ajuntaments d’Eivissa, Santa Eulària des Riu, Sant Antoni de Portmany i Sant Josep de sa Talaia convida i anima a tots els comerços a participar en el CONCURS D’APARADORISME I DECORACIÓ NADALENCA 2022, amb la finalitat de crear un ambient propici per a les compres d’aquestes dates.

Informació del concurs:

Podran participar en el Concurs d’Aparadors de Nadal tots els establiments de la nostra illa, qualsevol que sigui la seva activitat. Aquells establiments que no comptin amb aparadors també podran participar ambientant i decorant l’entrada de l’establiment.

La inscripció al concurs és gratuïta, simplement hauran d’emplenar el formulari en línia que a tal fi s’ha creat i remetent per correu electrònic una imatge per aparador amb el qual es concursa, amb nom del comerç i un títol o frase que serà penjada i promocionada en el Facebook/Instagram de la Cambra de Comerç, per email abans de la data límit establerta o per *whats app al número 608 86 28 31. L’ajuntament de San Josep també ha habilitat el correu comerc@santjosep.org per als comerços del seu municipi.

La fitxa d’inscripció poden trobar-la en la  pàgina web:

www.camaraibizayformentera.com

o en el Facebook:

Cámara de Comercio de Ibiza y Formentera

La decoració dels aparadors guardarà relació amb el Nadal i sempre combinant-ho amb els productes propis de l’establiment. Els comerços participants tenen plena llibertat quant a la tècnica i estil emprats per a decorar els seus aparadors.

Per a la valoració dels aparadors es tindran en compte els següents aspectes: imaginació, originalitat, il·luminació, imatge comercial, presentació del producte i sensibilitat mediambiental.

La decoració haurà de romandre invariable des de l’inici del present concurs fins al 18 de desembre, tots dos inclusivament, dates entre les quals el jurat haurà avaluat els aparadors i lliurat els premis corresponents. A partir del dia 19 de desembre podran modificar l’aparador, encara que haurà de continuar tenint decoració nadalenca.

El jurat estarà compost per professionals vinculats a l’àmbit de la imatge i del màrqueting, i anirà valorant els inscrits en qualsevol moment del dia i sense mediar avís previ al participant.

La decisió del jurat es donarà a conèixer el dia 16 de Desembre i el lliurament de premis es realitzarà el mateix dia a les 14.00 hores.

Categories dels premis
S’estableixen els següents premis:

  • Premi a l’esperit nadalenc + diploma
  • Premi a la creativitat + diploma
  • Premi eco + diploma

Dotació dels Premis

La Cambra de Comerç concedirà tres premis, dotats amb 200 € cadascun, en les categories esmentades.

L’Ajuntament d’Eivissa concedirà tres premis, dotats amb 200 Euros cadascun, en les categories esmentades.

L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany concedirà tres premis, dotats amb 200 Euros cadascun en les categories esmentades.

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia concedirà tres premis, dotats amb 200 Euros cadascun en les categories esmentades.

L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu concedirà un únic premi ECO, dotat amb 500 €. (*subjecte a retenció d’IRPF).

Esments Especials

L’Ajuntament d’Eivissa concedirà tres esments especials als comerços que realitzin campanyes comercials digitals en xarxes socials, dotant-les de 200, 150 i 100 € respectivament.

Els premis consistiran en vals per valor de 50 euros a canviar en els establiments que hagin participat en el Concurs (màxim 2 vals per establiment) e stimulant l’economia circular en el nostre teixit comercial.

Els Ajuntaments fixen com a condició el consum d’aquests vals en els comerços participants dels seus propis municipis, amb un màxim de 2 vals en el mateix establiment.

Els comerços guanyadors seran avisats prèviament perquè puguin acudir a l’acte i hauran de lluir en els seus aparadors els diplomes que els acrediten com a tals des del lliurament fins al dia 6 de gener de 2023.

Els comerços guanyadors hauran d’estar al corrent de les seves obligacions tributàries amb *AEAT, *TGSS i Administració municipal per a poder percebre els premis. La Cambra pot sol·licitar certificat justificatiu.

En cas contrari, s’atorgaria el premi al següent establiment que compleixi amb els requisits.

Les fotografies presentades seran cedides a la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera per al seu ús, exhibició i reproducció, difusió i comunicació pública, indicant el nom de l’autor del projecte i de la fotografia si fos persona diferent, en campanyes de dinamització comercial en que participi la Corporació.

La no acceptació de les bases implica la no participació en el Concurs. Llocs d’inscripció:

És obligatori per part del comerç, remetre foto de l’aparador degudament identificat, per email a l’adreça inscripciones@camaraibizayformentera.com o per whatsapp al número 608862831, indicant un títol o una frase per introduir la imatge.

Els establiments de Sant Josep també podran fer-ho en comerc@santjosep.org. Data límit d’inscripció: 7 de desembre 12.00 hores

Els participants en aquest Concurs d’Aparadors de Nadal accepten expressament aquestes bases.