El Consell d’Eivissa, els cinc ajuntaments i la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera PIMEEF reprenen la campanya de vals descompte en compres de Som Comerç Eivissa a partir d’avui i fins al pròxim 17 d’abril a través de l’aplicació mòbil.

En aquest sentit es posen en marxa més de 1.500 vals descompte, que tenen un import de 15 euros. Es descarreguen a l’aplicació del telèfon mòbil Som Comerç Eivissa i es poden usar en compres mínimes de 30 euros entre els més de 100 negocis adherits en els diferents municipis.

Mitjançant aquesta eina digital es vol incentivar les compres al petit comerç i donar una ajuda a les famílies eivissenques. L’objectiu d’aquesta campanya és dinamitzar el petit comerç de l’illa.

Instal·lau l’aplicació mòbil de ‘Som Comerç Eivissa’ en el vostre dispositiu.

Disponible ja per a sistemes Android i iOS