El programa Kit Digital s’emmarca en el Pla de recuperació, transformació i resiliència, l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de digitalització de pimes 2021-2025. A més, és finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Què és el programa Kit Digital?

Un programa dirigit a pimes i autònoms, del Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital, que t’acompanya en el procés de transformació digital. Perquè gràcies a la tecnologia puguis evolucionar i millorar el negoci.

Com?

Amb el programa Kit Digital dirigit a pimes i autònoms et permeten accedir a un gran catàleg de solucions digitals i a agents digitalitzadors que t’ofereixen aquests serveis. Només has de triar les que millor s’adaptin a les necessitats de la teua empresa.

Què t’ofereix?

Un bo digital amb una quantia econòmica perquè l’administris triant una o diverses solucions digitals de les oferides pels agents digitalitzadors que desenvolupin els serveis del catàleg:

https://www.acelerapyme.gob.es/kit-digital/soluciones-digitales

Quins passos has de seguir? Com sol·licitar el bo digital?

  1. Registra’t a www.acelerapyme.es  i completa el test d’autodiagnòstic. D’aquesta manera, sabrem quin nivell de digitalització té la empresa per a poder ajudar-te millor i recomanar-te serveis ajustats a les teues necessitats.
  2. Consulta el catàleg de solucions digitals, en què podràs triar-ne una o diverses de les que ofereixen els agents digitalitzadors. Les que millor s’adaptin a les necessitats del teu negoci.
  3. Sol·licita l’ajuda Kit Digital a la seu electrònica.

Com emprar el bo digital:

  1. Accedeix al catàleg d’agents i decideix amb qui vols desenvolupar la teua solució digital.
  2. Posa’t en contacte amb els agents digitalitzadors, subscriu l’acord.