Ets una dona emprenedora, tens una idea de negoci i vols definir-la? Participa en la 6a edició del programa ‘GIRA Mujeres’ de Coca-Cola. Una iniciativa que aposta per l’emprenedoria femenina com a motor de canvi econòmic i social. Aquest projecte de Coca-Cola, desenvolupat en col·laboració amb altres entitats, cerca donar eines i coneixements que permetin a les dones emprenedores donar un gir al negoci, repensar-lo o impulsar-lo.

‘GIRA Mujeres’ està dirigit a dones d’entre 18 i 60 anys, els projectes de les quals han d’estar relacionats amb els sectors d’alimentació, begudes, oci i turisme.

A partir d’aquest moment, les inscripcions ja estan obertes a través de la web de ‘GIRA Mujeres’ de Coca-Cola. La selecció de participants es farà sobre el formulari d’inscripció.

A través d’aquest programa, les participants rebran 12 hores de formació en línia per a aprofundir en les claus de l’emprenedoria i desenvolupar el projecte empresarial. En finalitzar aquesta formació, podràs crear una presentació sobre la teva idea de negoci segons el treballat en les sessions. Les formacions acaben al juliol de 2022.

Hi ha dos itineraris:

Model Canvas Social a “Vull emprendre”.

Mapa de creixement del teu negoci a “Tinc un Negoci”.

D’entre tots els projectes presentats, es triaran deu finalistes de les quals es premiaran quatre projectes guanyadors. Aquestes quatre guardonades rebran una dotació econòmica de 5.000 € per donar suport al seu llançament.

Inscripcions
https://experienciagira.com/woman/registration