Divendres que ve, 25 de novembre, la Petita i mitjana empresa d’Eivissa i Formentera (PIMEEF) donarà el tret de sortida a la tretzena edició de la campanya dels 6000 euros per a fomentar la compra en els petits comerços de l’illa.

Segons ha assenyalat el president de l’Associació de Comerç de PIMEEF, José Javier Marí Noguera, s’ha posat com a data de sortida l’inici del Black Friday perquè es tracta d’una de les dates de major activitat econòmica de l’any. Marí ha indicat al seu torn que es tracta d’una de les campanyes que més il·lusió fan en la PIMEEF «per l’alegria que se’ls dona a les famílies a les quals les toca el premi», a més de per els propis comerços que gràcies a aquesta promoció amplien les seves vendes.

Aquesta edició participaran 200 comerços de tots els municipis de l’illa i es repartiran 55.000 paperetes «que com cada any gairebé totes entraran en el sorteig».

Per la seva part la consellera d’Economia i Hisenda del Consell d’Eivissa, María Fajarnés, ha destacat que aquesta campanya és «un impuls per al petit comerç en aquesta situació d’incertesa en la qual estem».

Amb la teua col·laboració, l’agraciat pot ser un dels teus clients.