La Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació Digital del Govern de les Illes Balears, amb la col·laboració de la Fundació Bit, organitza un programa de capacitació per a empreses que vulguin formar-se en l’elaboració de propostes de projectes innovadors per presentar-se a convocatòries d’ajuts i subvencions de concurrència competitiva. A la finalització de la jornada, cada assistent haurà creat un dossier bàsic del seu projecte i haurà identificat almenys una convocatòria per presentar-hi una proposta completa.

Es tracta d’una formació impartida per l’empresa Ideas4calls i dirigida a directius o responsables d’innovació, digitalització o de planificació estratègica, així com a responsables de projectes innovadors a qualssevol sector de l’activitat.

La formació està composta per quatre o tres jornades, i cada jornada està estructurada en diferents blocs:

  • El primer bloc és de caràcter formatiu on s’exposen els continguts teòrics del curs.
  • El segon bloc consisteix en un taller on es plantejaran dos exemples diferents als assistents per tal que triïn una d’elles i desenvolupin una proposta de projecte aplicant l’aprés al curs de forma col·laborativa.

Consulti el programa: ParcBit Mallorca / CentreBit Menorca

Accedeixi als formularis d’inscripció aquí.